Hello World :) Tervetuloa uuteen blogiin!

27/01/2017

playfulmess blog blogi sunhat kesahattu

Photo credit: Sofia Sjöberg

Ciao! Nimeni on Anna. Asun Helsingissä koirani Chilin kanssa. Asuin monia vuosia Kreikassa ja pyrähdin parissa muussakin maassa ja muutin takaisin Suomeen liian monta joitakin vuosia sitten, vaikka rakastankin lämpimää ilmastoa. Olin pitkään ajatellut, että olen liian vanha kokeilemaan uusia juttuja ja muutenkin salakavalasti asettunut elämään mukavuusalueellani. Mukavuusaluehan on ihanan pehmoinen, tuttu ja turvallinen paikka, mutta kyllä ne kaikkein mahtavimmat kokemukset löytyvät mukavuusalueen ulkopuolelta. Kolme vuotta sitten sain jonkinlaisen herätyksen ja tajusin, että vain minä itse rajoitan itseäni. Aloin yksi kerrallaan kokeilemaan uusia juttuja joista olin pitkään salaa haaveillut. Ensimmäiseksi buukkasin surffiloman Balille, jonne lähdin sitten yksin rinkka selässä jalat tutisten 🙂 .

Photo credit: Sofia Sjöberg

Blogeja on vaikka kuinka paljon, mutta olen pitkään etsinyt minua viehättävää blogia, jota kirjoittaisi suurinpiirtein ikäiseni nainen, jonka elämäntilanne ja kiinnostuksen kohteet olisivat joltain osin samoja. Muutaman blogin löysin, mutta niiden kirjoittajat päivittävät blogejaan todella harvoin (varmaankin siksi, koska he asustavat ihanissa trooppisissa paikoissa ja viettävät suurimman osan ajastaan tekemässä jotain ihan muuta kuin ruutua tuijottaen lol), joten pitkään asiaa pohdittuani ja siitä haaveiltuani päätin alkaa itse bloggaamaan uudelleen (edellisestä kerrasta kun on vierähtänyt 7 vuotta) ja herättää samalla kirjoitusharrastukseni uudelleen henkiin.

Tietyn ikäisenä pitää tehdä tiettyjä asioita – NOT TRUE. Haluan blogillani innostaa ja kannustaa naisia ja miksei miehiäkin tarttumaan uusiin haasteisiin ja uskaltautumaan kokeilemaan uusia juttuja. Monet usein ajattelevat, että olisi pitänyt… haluan muistuttaa itselleni ja muille, että koskaan ei ole liian myöhäistä ja kaiken ikäisenä voi aloittaa uusia harrastuksia ja opetella uusia juttuja ja toimintatapoja.

Aloitellaan Lifestyle-blogilla ja katsotaan mihin polku johtaa 🙂 Elämästäni, liikunnasta ja matkailusta sekä itsensä haastamisesta tulen täällä ainakin höpisemään. Tästä tulee mielenkiintoinen matka, tervetuloa mukaan!

xxx Anna

Photo credit: Sofia Sjöberg

Hi there, I am Anna! I live in Helsinki Finland with my dog Chili, who is an elderly Rottweiler grandpa. I have lived Greece for many years and moved back to Finland too many some years ago. Three years ago I had a wake-up call. I had been thinking I am too old for this and that and had given up on my dreams thinking they were silly and it was too late to start chasing them. Then finally I realized only my own mind restricts me. I started trying some of the things I had always wanted to do, one at a time. The first thing i did was booking a holiday to a surf camp in Bali and off I went alone with shaky legs and a backpack 🙂 .

There are many blogs written by ladies in their twenties and for younger audiences. There are also many blogs written by family mums and for fitness people. Travel blogs you can find too. I have been looking for a blog written by a woman closer to my age with similar life situation or interests. I have found some awesome blogs but they are updated quite rarely (probably because the writers live in tropical climates and spend most of their days outdoors instead of staring at a screen lol). So I decided to grab this thought of mine and start writing a blog again. BIt has been7 years since the last time i was blogging! I will write mainly about lifestyle, travelling, sports and about courage to get out there, at least in the beginning, let’s see where the path will take us.

I think you are never too old for anything and age is just a number. I hope to inspire you to try new things in life!

xxx Anna

 

ShareSHARE / JAA KAVEREILLE

By Anna

2 Comments

 1. Reply

  Minttu

  Ahaa, löysinkin taas uuden blogin luettavaksi. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa bloggausta, kun on motivaatiota kirjoittaa. Etkä voi olla edes kovin vanha… Mukavaa oleilua ja rentoja reissuja! Olen kuulolla.

  1. Reply

   Anna

   Moi Minttu! Ihanaa kiitos kommentistasi ja toivittavasti viihdyt blogini parissa jatkossakin vaikkei kaikki postaukset reissuilta olekaan <3 Kai se ikä on suhteellista ja riippuu enemmän siitä minkä ikäiseksi olonsa itse tuntee 🙂 Terkuin, Anna

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close