Vappendaali tanssien ja veneellä palmujen alla Helsingissä

03/05/2017

Vappuviikonloppu oli tapahtumarikas ja erilainen aiempiin vappuihin verrattuna 🙂 Mitään suurempaa krapulaakaan ei ollut vaikka tietysti väsytti ja olokin on vielä vähän turvonnut, mutta onnellinen  🙂

Ystäväni kutsui luokseen vappuetkoille ja sunnuntai-iltapäivän aloitin leipomalla sinne suolaisen kasvispiirakan – korvasin lihan nyhtiksellä eli nyhtökauralla. Vähän jännitti, mutta hyvä tuli! Ystäväni oli tehnyt kaikenlaisia herkkuja ja tämä suklaakakku oli aivan mahtavan ihanaa <3

Alkuillan vietimme siis ystäväni luona. Ohjelmaan kuului ruokaa, juomaa ja Sensual Bachata – tanssia. Ystäväni luota lähdimme porukalla keskustaan ja päätimme mennä IDNZ:n Vappu Dance Heaven bileisiin. Olin haaveillut Korjaamon vapputansseista, mutta heräsin lippujen ostoon kun ne oli jo loppuunmyyty 🙁 IDNZ:n tanssibileet järjestettiin tanssistudion tiloissa keskustassa ja siellä oli 5 tanssihuonetta: Kuubalainen salsa, Zouk, Mambo, Bachata & Kizomba. Seilasin Bachata-huoneen ja Kizomba-huoneen väliä ja sain tanssia joitakin ihania tansseja, kiitos vaan viejille 🙂

Maanantaina teki niiin mieli jäädä kotiin relaamaan, mutta treffit oli frendin kanssa sovittu, joten tavarat kasaan, piknik-kori kellarista ja menoksi 🙂 Aioimme mennä yhden mageen laivan avajaisbileiden kautta Kaivopuistoon, mutta lopulta skipattiin koko Kaivari kun laiskotti kävellä sinne asti.

Vierailimme upouudella Sillilaiturille parkkeeratulla White Sand Boat:lla. Ja siis olipas aivan mahtava laiva! Secret Spot surffikaupan kundit ovat ymmärtääkseni idean takana. Ihanaa, että Suomeen on saatu tällaisia uusia kesäisiä elämyksellisiä mestoja! Laiva oli juuri valmistunut avajaisiin ja sitä vuokrataan jatkossa yrityskäyttöön tai yksityistilaisuuksiin. Botskilla oli valkoinen hiekkaranta, terasseja, sauna sekä kokoustilat ja palmuja! Paljukin on kuulemma pian tulossa 🙂 Osa jengistä lähti paljuveneellä (siis joo-o, palju veneessä!) kruisailemaan. Ihan mahtavia konsepteja ja ideoita. Käy tutustumassa paattiin tästä: White Sand Boat. Kukapa olisi uskonut, että Helsingissä voi chillailla riipputuolissa palmujen katveessa kun pari päivää aiemmin vielä satoi lunta 🙂

xxx Anna

———-

In Finland on May 1st we have a national holiday and celebrations. This time May 1st -which we call “Vappu” was on Monday so a long weekend was very welcome.

A friend óf mine had a “Vappu” preparty at her Place so I started Sunday by preparing a salty pie for the preparty. We danced some sensual bachata, ate good food and drank bubbly. Then we Went to Helsinki center to IDNZ Vappu Dance Heaven party. There were 5 dance floors with Cuban Salsa, Xouk, Mambo, Bachata and Kizomba. I went to Bachata room and Kizomba room. Thank you to the leaders for some Lovely dances .

On Monday I was feeling sooooo lazy and would have loved to stay at home to chill but had agreed with a friend to meet up for Vappu picnic so gathered my stuff, a picnic basket and went to meet here. We had planned to go to Kaivopuisto where a lot of people gather on that day but in the end skipped it and visited a newly opened White Sand Beach. It is a beach boat right in Helsinki and open for reservations. Absolutely awesome Place! Check it out: White Sand Boat. Who would have thought that it was possible to chill in a hammock in Helsinki just two days after it snowed te last time 🙂

xxx Anna

 

 

ShareSHARE / JAA KAVEREILLE

By Anna

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close