HALLA x HALLA – harvinaista herkkua :)

22/05/2017

Armotonta sivun päivitystä kahdella laitteella useampi tunti. Yrityksen instassa ja facebook-sivuilla tytöt kyselevät toisiltaan onko KUKAAN saanut tilattua MITÄÄN. Ja pössis on silti innostunut ja iloisen jännittynyt. Ai miksi? No siksi kun HALLA x HALLA:n uusi uima-asumallisto oli julkaistu ja ennakkomyynnissä.

En tiedä olisiko pitänyt itkeä vai nauraa kun hikikarpalot otsalla vilkuilin vuorotellen kännykkää ja tablettia – joko nyt pääsisin ostoksille? Hitaasti mutta varmasti sainkin toisella laitteella pikkuhiljaa siirrettyä uimapukuja ostoskoriin yksi kerrallaan. Oli se kyllä hullua puuhaa! Mutta samalla niin hauskaa! Olin niin täpinöissäni mahdollisuudesta olla yksi niistä onnekkaista, jotka onnistuvat ennakkotilaamaan uikkarit 🙂 Sivuilla oli ihan mahdotonta katsella tuotteita yksitellen kuin ne julkaistiin. Instasta vaan pikakatselmus ennakkoon postatuista uutuusmalliston  kuvista ja täsmäisku uima-asuihin, jotka näyttivät suurinpiirtein samoilta kuin ne, joista instakuvissa tykkäsin. Jotenkin ihmeen kautta onnistuin pääsemään kännykällä tilausvaiheeseen asti! Sivu toimi miten sattui, joten en riskeerannut tekemällä ostoskoriin muutoksia – kaikki kotiin vaan!

Ja sitten se päivä oli täällä kun mun postilaatikosta oli tipahtanut kaksi kirjekuorta, jee!!!!!! Kyllä, Näitä herkkuja todellakin on mahdollista saada shopattua itselleen ihania vaikka ne nopeasti myydäänkin  loppuun!

HALLA x HALLA on kahden suomalaisen balilaistuneen muotia opiskelleen tytön luomus. Tapasin heidät muutamia vuosia sitten Asenteen surfficampillä Canggussa Balilla. Viime kesänä tytöt sitten täräyttivät aivan upean yrityksen pystyyn. Tosin uima-asut myytiin loppuun SILMÄNRÄPÄYKSESSÄ :). Parhautta on se, (upeiden värikkäiden kuosien lisäksi) että uima-asut on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista ja kalastusverkoista. Surffaritytöt haluavat tarjota ekoystävällisiä kestävän kehityksen tuotteita. Arvostan erityisen paljon tuota muovipussien keskellä surffanneena. Lisäksi haluan tukea pieniä yrityksiä ja ihmisiä, jotka tavoittelevat unelmiaan. Yrityksen tuotantoerät ovat edelleen pienempiä, jotta vältytään liikatuotannolta. Toisin sanoen tarkoituskin taitaa olla, että tuotteet myydään loppuun ilman alennusmyyntejä tms. Kankaiden jämistä on tehty myyntiin hiusdonitseja. Brändin  motto on “sun, sweat and salt water”.

Hmm. Enää piti päättää kumman pitäisin. Kumpi kivempi? Toisessa on avoin syvälle uurettu selkä ja toisessa sporttinen selkäosa. Molemmat saa käännettyä ja käytettyä myös “nurinperin”. Ainoa miinus (minun mielestäni, mielipiteitä on varmasti monia :)) on se, että molemmat uima-asut ovat takapuolesta hmm. miten sen nyt sanoisi, melko pieniä. Olisin mielummin ostanut hieman peittävämmän version jos sellainen olisi ollut tarjolla. Uikkarit on muuten niin ihanat ja harvinaiset, että sori nyt vaan seuraavan lomareissun surffiopet, joudutte katselemaan myös tällaisen vähän kypsemmän naisen takapuolta vedessä ^_^

Matkakuume ja kesäloma, tervetuloa, olen valmis <3 PS. Seuraavat erät tulivat juuri myyntiin ja nyt julkaistaan joka päivä yksi uusi malli, jotta nettisivut eivät kaatuisi:)

xxx Anna

———-

I was madly updating a web page on two devices for more than two hours. In the company’s instagram and gfacebook pages Girls were asking each other has ANYONE managed to order ANYTHING yet. And still the atmosphere was crazy excited and poeple were cheering for the ones who managed to get their orders through. One asks why? Well because the new swimsuit collection of HALLA x HALLA was published and open for preorders!

I don’t know if I should have cried or laughed when I was nervously looking at my mobile every minute as it took many page updates each time moving forward in the web page. Slowly but surely I managed to put some swimsuits in my shopping basket. That was crazy! But so fun at the same time! I was excited, might I become one of the lucky ones who manage to preorder swimming costumes. It was impossible to look around on different options so I looked at the Pictures published earlier in instagram and chose my shopping goals based on the insta pics. Somehow I managed to get through all the way to ordering. No risks to be taken at that point by modifying the basket – order all yes please.

HALLA x HALLA is a creation of two Finnish  surfer Girls. I met them a few years ago at Asenne surf camp in Canggu, Bali. Last summer the Girls opened this Amazing new brand and the first collection sold out IN A BLINK OF AN EYE 🙂  In addition to the super awesome colorful prints the greatest thing is that the swimming costumes are made of recycled plastic bottles and recycled fishing nets. Sustainability and eco friendliness is important part of the brand. Productions are small so that there will not be excess production. In other Words the point is to get sold out.. The leftover fabrics have been used to make scrunchies. Brand motto is “sun, sweat and salt water”.

And then the day is here when two envelopes were waiting for me when I arrived home, yippee!!!!!! Yes it really is possible to get some of HALLA x HALLA products 🙂 One has a low back and other is has a sporty backside. The only minus in my opinion is a revealing bottom part, I would have preferred a little more fabric-but this is just my opinion. The swimsuits are so exclusive and lovely – sorry future holidays surf guides, you will have to look at a bit older woman’s bottom in the water as well lol 🙂 PS. If you want a pair of siwsuits for yourself, the next batch just came out to their web store! Travel fever and summer holidays – I am ready <3

xxx Anna

 

ShareSHARE / JAA KAVEREILLE

By Anna

5 Comments

 1. Reply

  Marianna

  Moikka! Minkälainen mitoitus noissa uikkareissa on? 🙂

 2. Reply

  Marianna

  Moikka! minkälainen mitoitus noissa uikkareissa on?:)

  1. Reply

   Anna

   Moi! Äh mulla meni kommenttisi ihan ohi 🙁 siellä on aika hyvät mittataulukot nettisivuilla. Aika perusmitoitus. Mulle sopiva oli M-koko selän pituuden takia (oon 172cm). Muuten olisi mennyt S. Mutta koska noita on hiukka vaikea saada ostettua ison kysynnän takia niin jos on epäileväinen kannattaa ostaa kaksi eri kokoa 🙂 Tsemii ostoksille!

 3. Reply

  Hanna

  Moikka! Kuinka kauan toimituksessa kesti?:)

  1. Reply

   Anna

   Moi, ei mennyt kauaakaan, alle viikko, muutama päivä ehkä? Hyvin infoavat instassa milloin lähtee toimitukset. Terkuin, Anna

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close