Vauhdilla takaisin lomalta ja pakkopysähdys

07/08/2017

kesätyttö pellolla sadon keskellä 3

kesätyttö pellolla 7

kesätyttö pellolla 6

kesätyttö pellolla 5

kesätyttö pellolla 4

kesätyttö pellolla 3

kesätyttö pellolla 2

Moikka! Ajattelin, että pieni välipäivitys olisi paikallaan hiljaisuuden katkaisemiseksi. Loma loppui ajat sitten (tarkalleen 3 viikkoa ja yksi päivä sitten vaikkei tässä nyt mukamas päiviä lasketa…) ja tyylilleni uskollisena lomailin täysillä niin pitkään kuin pystyin ja painelin lentokentältä suihkun kautta suoraan töihin. Sellainen paluu sopii minulle loistavasti koska jetlagikin yleensä iskee vasta alkuillasta. Suomeen paluun jälkeen onkin tapahtunut niin paljon kaikkea ettei oma pää ole meinannut pysyä matkassa mukana. On ollut koiran tassutulehdusta kiireellisellä pikakäynnillä eläinlääkärisairaalassa, töitä, kämpän korjaamista vuokralaisten jäljiltä, uusia vuokrausbuukkauksia viikonlopuille ja kirsikkana kakun päälle itselle sattunut tapaturma, joka pakotti pysähtymään hetkeksi kokonaan. En ehtinyt Valasrannan tanssileirille ja monet muutkin suunnitelmat peruuntuivat.

kesätyttö pellolla sadon keskellä 2

kesätyttö pellolla sadon keskellä 3

Mitäs nyt sitten seuraavaksi? Lomalla napsin tuhansia kuvia ja minulla on kaikkea ihanaa tarinoitavaa Balilta. Postailen matkan postauksia tässä syksyn (joko tätä kutsutaan syksyksi vai vieläkö on kesä?) aikana normipostausten välissä :). Lauantaina kävin varovaisesti parin kuukauden jälkeen Riutanharjulla tanssimassa, joten lavatanssitarinaakin tulossa taas pian. Nyt kun arkikin alkaa pikkuhiljaa palaamaan niin lähelle normaalia kuin arkeni yleensäkään on haha, niin katsotaan jospa postaustahtikin nopeutuisi sellaiseksi kuin toivoisin:)

kesätyttö kuvauksen jälkeen

Tällaiset välikuulumiset siis, jotta päästään ajan tasalle ja eteenpäin! Kuvat ovat viime viikolta. Ihana hetki maalla ilta-auringon paistaessa. Pellolla kävellessä fiilis oli melkein kuin riisipellolla tallustelisi. Ja jotta realismissa pysyttäisiin kiinni, niin lopuksi heti kuvausten jälkeen napsastu kuva kun salamannopeasti vedin hupparin päälle – vaikka olikin kaunis kesäilta niin tämä tropiikkia rakastava tyttönen oli aivan umpijäässä 🙂 Mukavaa ja reipasta uutta viikkoa kaikille!

xxx Anna

——————————

Good afternoon! I thought I should do a small update to cut the silence. My summer holiday finished ages ago (3 weeks and one day ago but who is counting lol) and true to my style I maximized my holiday and went directly to work from Airport (ok, showered and changed clothes in between).´That works great for me as jetlag usually does not hit me until the early evening. After that a lot has happened, so much that it has been difficult to keep on track of my own life. There has been dog pawn infection with emergency vet visit, work, repairing of small damages in my home (people rented it while I was on holiday), taking care of new weekend renting requests and as a cherry on the cake I had an accident that forced me to stop completely for a while. I had to cancel dance camp and many other plans.

So now what? I took thousands of pictures during my holiday and I have loads of lovely stories to tell you from Bali. I will post the travel stories during the autumn in between normal posts (can this be called autumn already or is it still summer even though it is raining and freezing cold here in Finland on most days?). On Saturday I took a careful step back into dancing world so will post about that soon as well. Now that life is slowly going back to normal (well, back to as normal as my life ever is lol) let’s see if I can also start posting as often as I want to 🙂

So now you are up to date and let’s move forward in next post. Pictures are from last week and it felt almost like Walking in a rice field in Bali when I wondered through a field in the countryside. And to keep it real the last one is taken right after the photoshoot – I was freezing cold! I wish you all a great new week!

xxx Anna

ShareSHARE / JAA KAVEREILLE

By Anna

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close