Canggu motorbike photo diary

19/08/2017

bali canggu graffiti xx motorbike photo diary

bali canggu tienviitta motorbike photo diary

bali canggu graffiti 4 motorbike photo diary

bali canggu MINI MART motorbike photo diary

bali canggu jungle motorbike photo diary

bali canggu shortcut motorbike photo diary

bali canggu riisipelto motorbike photo diary

bali canggu frangipani motorbike photo diary

bali canggu graffiti 5 motorbike photo diary

bali canggu punainen motorbike photo diary

bali canggu shortcut traffic always motorbike photo diary

bali canggu deocration motorbike photo diary

bali canggu graffiti 2 motorbike photo diary

bali canggu MAINOKSIA KAIKKIALLA motorbike photo diary

bali canggu choose life motorbike photo diary

Palataan sitten takaisin Balin reissuun valokuvapäiväkirjan muodossa. Moottoripyöräretket olivat tällä reissulla aivan mahtavia. Nyt jäin ihan koukuun niihin ja kaipaan noita prätkäreissuja päivittäin <3 Huomasin sen siitä kun pyssähdyn joka kerta tuijottamaan tyhmän näköinen hymy naamallani kun näen moottoripyörän ajavan ohitseni läheltä tai kaukaa. Aiemmin vain mietin moottoripyörän nähdessäni, että “pitäisi joskus ostaa tollanen” ja jatkoin matkaa. Nyt ajatus prätkästä käy mielessä lähes joka päivä. Muutama Balin prätkäretkistä tehtiin frendin kanssa Cangguun. Ensimmäinen retki oli samalla “miniloma” koska olin varannut mageen ja erikoisen mestan yöksi Canggusta, jotta ei tarvitsisi Deuksen bileiden jälkeen ajaa “kotiin”. Toisella kerralla vietimme Canggussa sateisen päivän markkinoilla ja kahvilassa sekä aluetta moottoripyörällä ajellen ja tutkien. Kuvakollaasin kuvat on napsittu moottoripyörän päältä. Joskus kuvat toimivat fiiliksen välittäjinä tuhat kertaa paremmin kuin sanat ja kun edellisessä Canggun postauksessa turisin ummet ja lammet pienen romaanin verran niin ajattelin, että olkoon tämä ensimmäinen monista tulevista valokuvapäiväkirjoista :).

xxx Anna

——————————

Let’s go back to my latest Bali holiday in the form of a photo diary. On this holiday motorbike trips were absolutely awesome. Now I got totally hooked and miss riding on a bike every day <3 I noticed I am totally hooked because I stop to stare with a stupid smile on my face everytime I see a motorbike pass near or far. Previously in similar situations I just thought to myself “gotta buy one of those one day” and walked forward. Now my addiction has taken another level.

We did a few trips with motorbike to Canggu with a friend. First one was also a mini holiday cause I had booked a cool place for the night among rice fields so that we would not have to drive far after Deus party. The second time was a day trip on a rainy day and we drove around, visited a market and sat for hours chilling in a cafe. I wrote a lot about Canggu before so I thought this one needs more pictures and less text. The pics are taken while sitting on the back of the bike and I hope they bring the Canggu feeling over to you as well 🙂

xxx Anna

 

ShareSHARE / JAA KAVEREILLE

By Anna

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close