Sieniä & vadelmia – Mushrooms & raspberries

24/08/2017

sienisaalis tatteja tatit kumisaappaat sienimetsä

 

suomalainen metsä loppukesästä

menossa sienimetsään koira

Olen ihastellut viime viikkoina Instagram feedini Weekend, Flow, Blockfest sekä muiden tapahtumien kuvia, asuja ja fiilistelyjä. Itse jouduin valitettavasti jättämään nuo kaikki välistä tänä vuonna (menin kyllä Tanssi Vieköön-festareille piipahtamaan!). Kun muut ovat juhlineet upeilla festareilla olen minä olen tallustellut sienimetsässä ja penkonut vattupuskia koiran kanssa.

sienisaalis ja päivän asu

koira sienimetsässä

sienisaalis sienikori

jugurttia chia siemeniä vadelmia

Sää on viime viikkoina ollut ihanan aurinkoista ja raikasta, metsässä on ollut mukava kulkea ja tatteja on löytynyt paljon. Koirakaveri on innoissaan kun sieniretkillä pääsee aina matkalla lampeen kahlaamaan ja vadelmien kerääminen on meille yhteinen harrastus – minä kerään vatut ämpäriin ja koira omaan masuunsa 🙂 Maistuvat muuten aivan mahtavilta luonnonjugurtin päällä chiasiemenien kera <3 Oletko sinä käynyt sienestämässä tänä vuonna? Mitäs tykkäsit päivän asusta, eikös ollutkin hieno toi fleecehaalari ^_^

Xxx Anna

——————————

In the past weeks I have admired Weekend, Flow, Blockfest and other event pictures and outfits in my Instagram feed. Unfortunately I could not go to any of them this year (although I did attend a dance festival).

When half the people of Finland (or so it feels) have partied at wonderful festivals I have been walking in forest picking msuhrooms and wild rasberries with my dog. Weather has been lovely sunny and fresh in the forest these past weeks. My dog is really excited to go for these walks because when we go picking mushrooms he gets to take a dip in a pond on the way and we both like picking wild raspberries – I pick them in a bucket and he eats them 🙂

XXX Anna

ShareSHARE / JAA KAVEREILLE

By Anna

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close