Pitkästä aikaa omaan kotiin asumaan

06/09/2017

oma koti simpukoita

 

oma koti quote elämän tarkoitusoma koti kynttiläoma koti korujaoma koti quote ystävätoma koti simpukkakynttiläMoikka! Mitäs teille kuuluu? Täällä on riittänyt yllättäviä käänteitä vaikka muille jakaa ja mietinkin vielä mitä, miten ja mistä niistä teille kirjoittaisin. Mutta kerronpa tällä kertaa nyt ensin mitä maanantaina tapahtui. Maanantaina oli jännä päivä, koska muutin pitkästä aikaa takaisin omaan kotiin asumaan! Tässä kohtaa moni varmaan miettii, että mitä ihmettä :D.

Pyrin vuokraamaan asuntoni aina lomani ajaksi. Tämä on yksi niistä elämän valinnoista mitä teen unelmieni eteen. Asunnosta osittainen pois muuttaminen ja takaisin muuttaminen tasaisin väliajoin ovat melko hullua hommaa varsinkin koiran kanssa (ne koiran karvat, niitä löytyy ihan k.a.i.k.k.i.a.l.t.a). Välillä vannon, että nyt riitti – ei enää i.k.i.n.ä, mutta kappas vaan – pian huomaan taas siivoavani uusia vuokralaisia varten. Mulla on homman kanssa jonkinlainen viha-rakkaus-suhde 🙂 Vuokraaminen auttaa minua säästämään rahaa unelmiini – tällä hetkellä pääasiassa matkustukseen. Surffireissut mielessä heilun mopin kanssa ihan hyvillä mielin ja ripustelen pyykkejä kuivumaan kerta toisensa jälkeen.

Nykyään on jo ihan normaalia etten loman jälkeen tiedä missä omat tavarani tarkalleen ovat (kotona, äidillä, kellarikomerossa, jossain “varmassa jemmassa” mitä en tule ainakaan seuraavaan vuoteen löytämään…) ja sekin on ihan normaalia, että keittiön kaapista löytyy kaikenlaisia ruokia mitä en itse ole sinne ostanut tai laittanut. Lomamatkoillakin on jo rutiinia se, että melkein joka päivä hoidan viestittelyä vuokralaisten kanssa ja vastailen kyselyihin. Onnekseni vuokralaiset ovat olleet suurimmaksi osaksi aivan ihania ja nautin homman sosiaalisesta puolesta paljon.

Kesälomani loppui aikoja sitten (tarkalleen 1,5kk sitten, mutta kuka sitä laskemaan hah), mutta koska elokuu on erittäin suosittu lomailukuukausi niin päätin jatkaa vuokrausta pätkissä vielä loman jälkeenkin. Asustin arkipäiviä itse kotona, mutta yritin olla siellä “kylässä” sotkien paikkoja mahdollisimman vähän ja muuttamatta tavaroitani kotiin – koska aina “ihan kohta” oli tulossa uudet viikonloppuvieraat. Itseäni nauratti kun nukuin sohvalla sängyn sijaan 🙂 Kävihän se noinkin ja tuli sohvan mukavuus sänkynä testattua samalla. Minua ei siis huvittanut makkarialueen täyssiivous. Vanha koiraherra kömpii nykyään sängyn viereen nukkumaan öisin joten pääsin huomattavasti vähemmällä siivouksella kun siirryin itse “olohuoneeseen” nukkumaan.

Toissapäivänä sitten tuli hetki, jolloin raahasin kaikki pois viemäni tavarani takaisin omaan kotiin ja asetuin sinne koiran kanssa pitkästä aikaa ihan kunnolla asumaan. Onpa hassu tunne! Ensin ahdisti hiljaisuus ja yksinäisyys, mutta tänään on jo pikkasen parempi mieli. Sytytin syksyn alkamisen kunniaksi paljon kynttilöitä ja keitin monta kuppia teetä.

Puuhastelin muuten blogin kanssa, jotta se latautuisi nopeammin teille lukijoille, koska tarkoituksena on tehdä tästä mahdollisimman hyvä lukukokemus 🙂 Ja koska kiire on läsnä monien elämässä niin ei ole kiva odotella sivun latautumista pitkiä aikoja. Minulla on pari lavatanssikäyntiä takataskussa ja lisää Balin reissun fiiistelypostauksiakin tulossa blogiin lähiaikoina, olkaahan kuulolla 🙂

xxx Anna

——————————-

Hi guys, how are you doing? There has been lots going on here and I am still thinking about what where and when to tell you about the latest turns that have happened in my Life. Two Days ago was an exciting day cause I moved back home after a long time! Now many are probly wondering “umm, what :o?”

I Aaways try to rent my holiday during a holiday while I am travelling. This is one of my Life choices that I make to reach my Dreams. Partly moving out of the apartment and back in to the apartment on regular intervals is quite crazy thing to do especially with a dog cause he sheds hair just e-v-e-r-y-w-h-e-r-e. Sometimes I swear to myself that it is enough and soon I realize that I am doing it again 😀 So I have some kind of love and hate relationshi with this whole renting thing. It helps me to save for my Dreams, at the moment I save for travelling (=surf trips).  So with that goal in mind I am ok with all the invonvenient things hat come with moving out and in.

Nowadays it is pretty normal that after a holiday I have no idea where my stuff are (somewhere at home, in basement, at my mum). It is also normal that I find things that do not belong to me. I have also gotten used to the fact that while I am on holiday I am Always “reachable” and message a lot with guests. Luckily I have had wonderful guests.

My summer holiday finished ages ago but as August is such a good travel month for Helsinki I decided to continue renting during weekends and some special days. I lived at home during the week but tried to be as a guest and not make much mess, Last week I was supposed to go for a mini holiday which I had to cancel but as I had already rented out my home I ended up travelling to work with train, tram and metro.

On Monday I dragged all my stuff back home and “moved there” with my dog without a new rental weekend ahead. Such a strange feeling! Felt quiet and lonely but starting to feel better. Autumn is definately here and I have lit many candles and relaxing drinking tea.

I also worked with the blog a bit and have hopefully gotten the Pictures and pages to load much faster. I amaiming to make the Reading experience as good as I can but it takes some time for me to learn all these new things 🙂 I did go dancing a couple of times and gonna write about those soon together with some more Bali trip memories so stay tuned 🙂

xxx Anna

ShareSHARE / JAA KAVEREILLE

By Anna

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close