Amed East Bali photo diary

18/09/2017

east bali rice fields amazing view

bali offerings monkey statue hinduon the road east baliwarung amed trip bali indonesiaeast bali warung local indonesian foodbali bananasamed bali on the roadbali offerings hindu

amed sunshine bungalows

bali bánana pancakes ice cream chocolateamed sunshine bungalows frangipani treeamed sunshine bungalows pool womanrefreshing ice drink mint basilamed bali sunshine bungalow breakfastamed bali sunshine bungalow breakfast relaxing woman

Rakastan valokuvausta matkoilla ja kuvia onkin joka reissusta aina niin paljon, että aloitin valokuvapäiväkirjapostaukset, tässä siis Amed East Bali photo diary – Balin itärannikon valokuvapäiväkirja moottoripyöräretkeltämme Amediin. Edellinen valokuvapäiväkirja oli Canggusta Toivottavasti kuvat välittävät myös sinulle tunnelmia. Minä ainakin hyppäsin muistoissa suoraan takaisin moottoripyörän kyytiin kuvia valitessani . Onpa kauhea ikävä moottoripyöräseikkailuja. Ja ikävä Balia. Olen alkanut pikkuhiljaa miettimään, että mitä jos hommaisin moottoripyöräkortin ja prätkän ensi keväänä…. Tai ainakin sen moottoripyöräkortin – molemmat hankkiessa jäisi varmaankin yksi surffireissu välistä ja niistä on vaikea luopua 🙂

Yövyimme ystäväni kanssa Amedissa ihanassa hotellissa nimeltään Sunshine Bungalows. Hotelli oli todella positiivinen yllätys – todella hyvää ruokaa, rannalla, söpöt huoneet ja ystävällinen henkilökunta. Oli ihana syödä aamupalaa ja katsella samalla merta. Suoraan hotellin edestä pääsi snorklaamaan ja sorklausvälineet tuotiin pyynnöstämme meille hotellille – simppeliä ja helppoa. Illalla ajelimme kylässä ja päätimme syödä illallista omassa hotellissamme, koska siellä oli lounassafkakin niin hyvää ja saisimme relata pitkän päivän jälkeen. Illallisemme tarjoiltiin rantahietikolla olevalle pöydälle, mikäs siinä kynttilänvalossa istuskellessa ja meren ääniä kuunnellessa. Paikalliset olivat kovin kiinnostuneita länsimaalaisesta vieraasta ja erittäin ystävällisiä. Olisimme mielellämme jääneet Amediin ja Balin itärannikolle seikkailemaan pidemmäksikin aikaa.

Sellainen valokuvapäiväkirja ja matkamuistelu tällä kertaa 🙂 Viime sekä edellisenä viikonloppuna kävin tanssimassa ja tanssiraportti on työn alla. Olen myös menossa tanssifestareille pian eli tanssijuttuja ensi postauksessa. Tsemiä alkaneeseen viikkoon!

xxx Anna

——————————

I love taking pictures when I travel so I started photo diary posts. These photos are taken from a motorbike adventure in the east coast of Bali.  Previous photo diary post was from Canggu in Bali.  I hope the pictures bring you some Bali atmosphere. I could remember the trip like it was yesterday when I chose the pictures for this post. I miss motorbike trips so much <3 and I miss Bali even more <3 <3

We stayed at Sunshine Bungalows in Amed and I can warmly recommend them – great food, by the beach, cute rooms and lovely staff. Having breakfast while watching the ocean was awesome. You could go snorkling right in front of the hotel and the snorkle gear was brought to us to the hotel upon a request from reception. We drove around Amed and then returned to our hotel for dinner because their lunch was excellent  so why to change place. Had dinner in front of the sea on the beach with candles. Would have loved to stay longer on the east coast to see more places but had to head back to Seminyak the next day.

So that was this photo diary and holiday throwback. I went dancing the last two weekends and am working on a dance report. I am also going to a dance festival with a friend soon. More about those in next post!

xxx Anna

ShareSHARE / JAA KAVEREILLE

By Anna

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close