Satulinnan tanssiraportti 18.11 ja musiikkipakettien sekä tanssilippujen arvonta

30/11/2017

satulinna taikakuu juha metsäperä

Moro! Nyt olisi uutta tanssiraporttia tiedossa sekä postauksen lopussa yllätyksenä arvonta teille ihanille lukijoille – palkintona musiikkia ja tanssilippuja! Lauantaina 18.11 suuntasin jälleen tansseihin Satulinnaan. Koska olen melko ummikko näissä lavatanssijutuissa niin yleensä teen salapoliisityötä etukäteen, tutkin ja vertailen eri päivien sekä tanssilavojen esiintyjäkattausta ja yritän valita tanssipaikan, johon toivon mukaan monet nuoremmat tanssijat suuntaavat.

Nyt ei tarvinnut miettiä hetkeäkään minne mennä, koska olin jo aikoja sitten merkannut kalenteriini, että Satulinnassa estradilla olisi aina niin ihana Taikakuu. Lisäbonuksena esiintymässä oli minulle uudet tuttavuudet Henkka ja Kulkurit sekä Saanko luvan & Matti Silmu. Mielenkiintoinen kattaus siis tiedossa.

Jälleen kerran oli hirmuinen kiire valmistautua iltaan ja pientä lisäjännitystä toi se, että tanssituttuni, joka on ystävällisesti tanssittanut minua viime tanssien alussa ilmoitti sairastuneensa. Kiire mulla tulee näköjään joka kerta. Automatkalla kuuntelin Taikakuun biisejä ja Bachataa päästäkseni tanssitaajuudelle.

Perillä yllätyin kun parkkipaikka ei ollutkaan ääriään myöten täynnä. Oletin, että tanssilattia olisi jälleen kerran ihan tukossa, mutta arvaamattomat ovat tanssijoiden tiet varsinkin kun ihmiset ajelevat hyvinkin pitkiä matkoja tansseihin. Joskus useammassa paikassa on erittäin houkuttelevia esiintyjiä yhtaikaa ja nuorempi porukka hajaantuu.  Edellisissä Satulinnan tansseissa (voit lukea niistä tästä ja tästä) oli niin paljon ruuhkaa, että hakurivi oli melkoinen kaaos ja tanssiminen alkuillasta lähinnä pujottelua ja törmäysten välttelyä. Nyt oli toisin. Naisia oli jonkin verran enemmän kuin miehiä, mutta ei kovin montaa enemmän. Eli tanssijan näkökulmasta ihan loistavat puitteet tanssi-illalle.

Paikalla oli kivasti porukkaa, mutta tanssilattialla mahtui hyvin liikkumaan.

satulinna taikakuu juha metsäperäsatulinna taikakuu juha metsäperäsatulinna taikakuu juha metsäperä
satulinna taikakuu juha metsäperäsatulinna taikakuu rummut rumpaliTaikakuu oli jo estradilla ja kipitin heti ottamaan muutamat kuvat pojista. Taikakuun solisti Juha Metsäperä poseerasi kameralle heti niin hienosti, että mulla meni vähän pasmat sekaisin. En ehkä ihan odottanut poseerausta pilke silmäkulmassa heti kun marssin kamerani kanssa lavan eteen. Hän on kyllä niin karismaattinen ja koko bändi kivaa katseltavaa varsinkin kun he heittäytyvät niin mahtavasti esiintyessään.

En yleisesti tanssimusiikkia kuuntele muuloin kuin tanssilavoilla, mutta pakko myöntää, että monet Taikakuun biisit ovat jotenkin salakavalasti yllätyksekseni hiipineet soittolistalleni viime kuukausina ja olenkin monet kerrat puistossa koiran kanssa kävelessäni ottanut mukamas huomaamattomasti pieniä tanssiaskelia Taikakuun tahtiin.

Ilta oli spesiaali myös sen takia, että oli Yölinnun entisen jäsenen ja kitaristin Matti Silmun ensiesiintyminen soolourallaan.

satulinna matti silmu saanko luvansatulinna matti silmu saanko luvan

Mattia taisi jännittää aika paljon ja esiintyminen oli hiukan vakavanoloista, mutta tykkäsin hänen setistään paljon ja mielestäni hän oli oikein symppis. Matti Silmun uusi sinkku ”Itkuja itkemättä” oli hyvä biisi ja jäi hyvin mieleen. Minusta on aina mahtavaa kun ihmiset lähtevät rohkeasti kohti uusia polkuja ja tavoittelemaan unelmiaan sekä koettelemaan rajojaan ja mielenkiinnolla odotan seuraavaa Matin keikkaa! Matti voisi tähän ehkä sanoa, että hänestä olisi kiva jos en heti keikan alussa ensimmäisen biisin aikana tunkisi kamerani kanssa lavan eteen räpsimään :).

satulinna henkka ja kulkuritsatulinna henkka ja kulkurit

Henkka ja Kulkurit oli myös hyvä. Tykkäsin itse asiassa kaikkien illan esiintyjien kaikista seteistä. Mukavasti oli hitaita ja nopeempia biisejä vuorotellen.

Ja sitten vähän sitä illan tanssiraporttia. Monet kirjoittavat tanssiraporteissaan tarkasti kuinka monen uuden tuttavan ja kuinka monen vanhan tanssitutun aikana tanssivat illan aikana. Mä yritin heti kotimatkalla autossa kirjoittaa itselleni muistiinpanoihin kuinka monen kanssa olin tanssinut ja menin laskuissa ihan sekaisin. 14 sain kirjoitettua ylös, joista kolmen kanssa olin tanssinut aiemminkin. Kaiken kaikkiaan veikkaisin, että tanssin illan aikana 16-20 viejän kanssa.

Tässä salaperäiset muistiinpanoni:

 • Hitaiden taituri
 • Pomppijamies
 • Musta ponnari
 • Herra aurinkoinen
 • Vaalea ponnari
 • Punaparta
 • Vanhempi herrasmies
 • Sporttimies
 • Nuori kauluspaitakundi
 • Nuori silmälasikundi
 • Hymymies
 • Tulkitsija
 • Buggtaituri
 • Pelottava (selitys: koska tanssii niin hienosti)

Mietin pitkään kirjoitanko nuo tanssin jälkeen yöllä kirjoitetut omat muistiinpanot teille, mutta antaa nyt mennä – hyvällä ne olen tarkoittanut kun yritin laskea viejien määrää aamuyön pikkutunteina pää pyörällä nestehukkasena auton takapenkillä pähkinöitä mutustellessani.

menossa tansseihinmenossa tansseihinmenossa tansseihin hiukset hiuskukatOlen edelleen yhtä kiitollinen kaikista tansseista ja hauista kuin ensimmäistä kertaa lavatansseista tullessani. Minusta on ihanaa, että koskaan ei voi etukäteen tietää miten seuraavat kaksi biisiä menevät ja millaisen yhteisen sävelen löydämme vai löydämmekö. Nyt taisi olla ensimmäinen kerta kun uskaltauduin melkein sinne hakurivin ytimeen asti ja minua haettiin joka kerta tanssimaan kun hakuriviin menin. Uskalsin jopa yrittää ottaa katsekontaktiakin pari kertaa viejiin kokeillakseni auttaisiko se tanssiin pääsyä.

Bugg on minulta mennyt aika huonosti viime aikoina ja tuona iltana buggin välttelyn sijaan tanssin buggia monta kertaa ja pääsin oppimaan parempaa askellusta taitavien viejien johdolla, kiitos heille. Minua haki myös muutama mies, jotka olen lavoilla nähnyt monet kerrat. Olen osittain kauhulla ja osittain innolla odottanut hakevatko he minua joku päivä tanssimaan. He ovat sellaisia, joiden tanssia olen monesti seurannut sivusta ja ajatellut, että saattaisin sotkeentua omiin jalkoihini jos he minua hakisivat tanssimaan kun ovat niin hyviä tanssijoita. No nyt pääsin parin sellaisen herran kanssa tanssimaan ja onneksi sain hermoni pidettyä kurissa enkä mokaillut perusmokia suurempia.

Eräs herra ohjasi minua johonkin fuskun hienoon kuvioon enkä ollenkaan tajunnut mihin minun pitää mennä. Lopulta parkaisin ääneen, että ”mihin mun pitää oikein mennä?” Samantien mua alkoi naurattamaan, koska jos olisin ollut hänen kengissään niin olisin varmaankin vastannut tuohon epätoivon kysymykseen, että ”mene fuskutunnille”.

Pääsin tanssimaan moneen otteeseen aivan ihania hitaita. Aivan mieletöntä tulkitsemista ja fiilistelyä viejien johdolla. Kun Taikakuu soitti Tehosekoittimen ”Hetken tie on kevyt” biisin toivoin sormet ja varpaat ristissä , että joku hakisi tanssimaan ja pääsisin tanssilattialle ja minua haettiin tanssimaan. Ihan mahtavaa. (Luulin muuten ensin, että biisi on Laura Närhen, mutta alkuperäisversio onkin Tehosekoittimen)

En voi muuta kuin hattua nostaa viejille – heidän vastuunaan on kaikki ohjauksesta, navigoinnista ja viennistä musiikin tulkintaan. Itse mun ei sentään tarvitse muuta tehdä kuin yrittää seurata parhaani mukaan vientiä, energiatasoa ja tulkintaa. En voisi kuvitellakaan pystyväni suunnittelemaan seuraavia askeleita ja vientisignaaleja samalla.

satulinna tanssilattia tanssikengät
Tanssitilaa oli juuri sopivasti. Lattialla pystyi tarkkaan navigoidessaan liitelemään, mutta silti porukkaa oli kivan paljon. Kokonaisuudessaan aivan loistavan hauska ja energinen tanssi-ilta, lämmin kiitos kaikille viejille.

Sitten niihin arvontauutisiin! Mä olen ihan täpinöissäni tästä arvonnasta, toivottavasti tekin innostutte osallistumaan niin järkkäilen vastaavia juttuja myös jatkossa. Vastanneiden kesken arvon neljä palkintoa:

 • Kaksi musiikkipakettia – molempiin kuuluu Taikakuun viimeisin albumi “Virta” bändin jäsenten nimmarein sekä Matti Silmun keräilysinkku “Itkuja itkemättä”, jota on painettu vain muutama kymmenen kappaletta.
 • Kaksi tanssilippupakettia kahdelle Auran Nuortentalolle lauantaina 9.12, jolloin esiintymässä on Taikakuu sekä Onnentähti.

Osallistu arvontaan näin: kommentoi tähän postaukseen haluaisitko voittaa ensisijaisesti musapaketin vai tanssilippupaketin. Olisi mukava jos kertoisit myös samalla mulle mikä on lempibiisisi tanssimusiikin saralla, koska tarvitsen lyhyelle seuratanssisoittolistalleni lisää biisejä :). Muista lisätä kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi, jotta voin ottaa voittajiin yhteyttä (osoite ei näy julkisesti). Albumit lahjoittaa Taikakuun pojat, sinkut lahjoittaa Matti Silmu, tanssiliput lahjoittaa Auran Nuortentalo – lämmin kiitos heille! Postaus on arvonnan osalta tehty yhteistyössä Magnumlive Oy:n kanssa.

EDIT: Arvonta on suoritettu 6.12 ja voittajille on juuri ilmoitettu henkilökohtaisesti sähköpostitse. Kurkkaa siis meilistäsi (myös roskapostikansio) osuiko onnetar kohdallesi. Lämmin kiitos kaikille osallistuneille ja erityiskiitos biisivinkeistä <3

xxx Anna

————————————————

Tiny translation: Couple of weeks ago I once again Went to dance some Finnish social dances on a Saturday evening – I must be addicted by now lol. I danced with perhaps 20 different leaders and was asked to dance all the time and am super thankful for all the dances. This time took a better camera with me and took some pics from the three bands that were playing: “Taikakuu”, “Henkka ja kulkurit “and “Saanko luvan & Matti Silmu”. Can’t wait until next time! xxx Anna

ShareSHARE / JAA KAVEREILLE

By Anna

86 Comments

 1. Reply

  E

  Yritin kommentoida pari kertaa, mutta ei toiminut, jes nyt toimii! Eli musapaketteihin osallistun 🙂

  1. Reply

   Anna

   Moi E, kiitos osallistumisesta, katsotaan osuuko onnetar kohdallesi 🙂 Terkuin, Anna

 2. Reply

  terttu jii

  ääh kun on vaikeeta päättää – josko nyt tansiiluippuja kumminkin lähtis tavoittelemaan

  1. Reply

   Anna

   Moi Terttu, kiitos paljon osallistumisesta, katsotaan osuuko onnetar 🙂 Terkuin, Anna

 3. Reply

  AE

  Tanssilippupaketti. Ja lempparibiisin ykkössijan jakaa “Oon kuka oon” Hurman esittämänä sekä Taikakuun “Puvut ja solmiot”.

  1. Reply

   Anna

   Moi AE! Kiitos osallistumisesta ja biisivinkeistä, kuuntelen ne heti <3 Terkuin, Anna

 4. Reply

  Anna

  Pahoittelen suuresti kommentointi ei aluksi toiminut mutta nyt pitäisi toimia!

 5. Reply

  Kari Tuominen

  Mukava lukea näitä sinun tanssiraportteja. Kirjoitat mukavasti ja niin aidosti. Jatka ihmeessä samalla tyylillä. 😉

  1. Reply

   Anna

   Moi Kari, voi kiitos oikein paljon viestistäsi 🙂 Onneksi kommentointikin näyttäisi toimivan taas. Kiitos myös osallistumisesta arvontaan, katsotaan osuuko onnetar kohdallesi 🙂 Terkuin, Anna

 6. Reply

  Ninni

  Heippa! Täällä yksi osallistuja😍 sun blogi on ihana💖💖💖

  1. Reply

   Anna

   Moi Ninni, ihana kuulla, kiitos ja kiitos osallistumisesta 🙂 Terkuin Anna

 7. Reply

  Pipa

  Musapakettia tavoittelisin, kun Auraan kovin pitkä matka. Sen verran kysyisin, että eikö tuo Hetken tie on kevyt oo Tehosekoittimen biisi?

  1. Reply

   Anna

   Hei Pipa, kiitos paljon osallistumisesta! Luin kommenttisi ja guuglasin, kyllä biisi on alunperin Tehosekoittimen ja julkaistu vuonna 2002 – Laura Närhi on julkaissut sen Albumillaan Tuhlari vuonna 2012. Kiitos tästä, lisäänpä tämän heti postaukseen, kiitos! Terkuin, Anna

 8. Reply

  Pirjo Immonen

  Hei. Ihana blogikirjoitus. Osallistun musapaketin arvontaan, koska mun on hankala tuonne tanssipaikkaan mennä, jos voittaisin liput. Autottomana on sinne hankala mennä. Minulle pitkän matkan päässä. Oi, biisejä on vaikka kuinka ja paljon. En tiedä löytyykö tanssittavana versiota ‘On hetki’ -biisiä, mutta se on mun niin lemppari. Menee varmaan hitaitten puolelle. Mutta joku jenkka…. ai niistä tykkään kovasti.

 9. Reply

  Saana P.

  Pakko valita musapaketti, kun olen estynyt lähtemään Auraan. 🙂

  Ja lempikappale on Tuure kilpeläisen tanssi minun kanssani <3 Se on valssi, mutta jotenkin todella kaunis.

 10. Reply

  MarjaKoo

  Musapaketin arvonnassa mukana ja valsseista tykkään eniten… Ilta Saimaalla -malliin

 11. Reply

  Jyrki

  Lattarit iskee parhaiten..

 12. Reply

  Netsku

  Hei! Sulla on hieno blogi ja on mukavaa saada pientä jännitystä näin joulun alla arvonnan merkeissä. 😊 Kappale nimeltään Oikeesti, saa Aina nipistämään vatsanpohjasta, hyvällä tavalla. Osallistun musapaketin arvontaan, hyvästä musasta saisi piristystä pitkille tanssimatkoille.. 😊

 13. Reply

  Jouni Lehikoinen

  Kiitos kivasta ja mielenkiintoa täynnä olevista kirjoituksistasi vaude ,,,

 14. Reply

  hoo

  Kiitos taas hienosta raportista, Taikakuun ´Karjalan kunnailla´ on upea sovitus hitaana valssina. Musiikkipaketti tuntuu mielenkiintoiselta.

 15. Reply

  Sanna

  Hei Anna! Hienoa kirjoitusta, odotan innolla lisää… 😊 Ja mitä kuvia, onnistuneita!😋 Osallistun Taikakuun paketin arvontaan.

 16. Reply

  Henna

  Taikakuusta kyllä tykkään mutta se keikka on niin kaukana niin että Taikakuun levy tai Matti Silmun levy valitsen ja mun lempibiisi tanssimusiikista ni on Neljänsuora Ilman sinua tai Antti Ketonen Olisitpa sylissäni ja Iskelmämusan fani muutenki oon eniten

 17. Reply

  Vesa Kotala

  Tanssilippupaketti. Yksi parhaimmista biiseistä ja tanssikappaleista Kyösti Mäkimattila ja Varjokuva,
  Oot voimani mun

 18. Reply

  Katja

  9.12.en valitettavasti pääsisi tansseihin, mutta levypaketti kiinnostaisi! Mä oon muuten jäänyt koukkuun myös Lemmenklaanin Tyttöni mun -biisiin.. Mutta Taikakuu on kyllä aivan paras!

 19. Reply

  Minna Trumpet

  Tanssilippupaketti kiinnostaisi. Isännän kanssa lähdettäisiin viettämään laatuaikaa 😍

 20. Reply

  Jenni

  Mielenkiinnolla luin tekstisi. Musapakettia tavoittelen kun tanssipaikka on niin kaukana. Kesää ja lähempiä lavatansseja odotellessa!

 21. Reply

  Sari

  Musapaketti olis kiva

 22. Reply

  Hanna

  Musapaketti, ehdottomasti 🙂

 23. Reply

  Kirsi Rautajaärvi

  Moikka! Musapaketti olis mukava saada vaikka itelle joululahjaksi. Mulla itellä on 3 biisiä jotka on ylitse muiden. Henkka&Kulkurien Lupaan olla sun, Yölinnun Haamukipua ja Lemmenklaanin Enkeli. Tosin tuo Matin Itkuja itkemättä on ihana biisi.

 24. Reply

  Terhi leino

  Musapaketti olis kiva.

 25. Reply

  Satu Jokinen

  Musapaketti sopisi minulle 🙂

 26. Reply

  Jonna

  Tanssilippujen arvontaan osallistun 🙂 Pahan kyllä pistit kun yksi hyvä pitää valita, mutta vaikkapa represent cuba. Aika kiva cha cha. 😀

 27. Reply

  Hanna

  Oi, mukana tanssilippujen arvonnassa! Viime aikoina mun tajuntaan on iskenyt erityisesti Kyösti Mäkimattilan tuossa aiemminkin jo mainittu “Oot voimani mun” sekä upea tulkinta tangosta “Viimeisestä illasta”.

 28. Reply

  Leena

  Tanssilippujen arvontaan osallistun. Lisäksi tämänhetkisenä ehdottomana suosikkina ja suurella sydämellä annettavana musavinkkinä Marko Lämsän fusku-tempoinen Tulisuudelma (biisiin ei vain voi kyllästyä ja tekee lähes pahaa, jos kappale soi ilman, että siihen pääsee itse tanssimaan!).

 29. Reply

  Mikko

  Tanssilippuarvontaan osallistun, mutta valitettavasti en kuuntele ollenkaan “tanssimusiikkia”, eli sen palkinnon voi kohdallani ohittaa. 😁

 30. Reply

  Sanna

  Musapaketti ois kiva 😊
  Taikakuun Rouva Virtanen on ihana kappale, ja itselleni hyvin tärkeä ❤

 31. Reply

  Jenni

  Osallistun ehdottomasti tanssilippujen arvontaan! Biisivinkkinä rakkauteni kohde masurkkaa varten: Lentävä kalakukko.

 32. Reply

  Jenni

  Auran liput haluaisin voittaa. “Jotain jää” on suosikkibiisi hitaana valssina, esim. Saija Tuupasen upeasti esittämänä.

 33. Reply

  Mari

  Musapaketin mielelläni voittaisin, koska Matti on niin hyvä esiintyjä, eikä Taikakuussakaan ole mitään vikaa. Lempibiisi voisi olla vaikka Finlandersin Oikeesti.

 34. Reply

  Susanna Ruohonen

  Musapaketin arvontaan osallistuisin 🙂 Ja erityisesti Matti Silmun Itkuja itkemättä keräilysinkku olisi niiiiiin ihanaa saada ❤

 35. Reply

  Nina

  Hihii! Mulle ei toi 9.12. sovi, mutta ois niiiin kiva voittaa musiikkia!

 36. Reply

  Olli

  Osallistun tanssilippujen arvontaan. Biisivinkkinä ikiaikainen rumbasuosikkini Song from a Secret Garden ja erityisesti Ballroom Orchestra and Singersin siitä tekemä täydellinen rumbaversio!

 37. Reply

  Kristiina

  Osallistun lippujen arvontaan! Biisivinkkeinä muutama monista lemppareista: Neljänsuora – Sinä kesänä, ja Taikakuu – Alle metrin päässä!
  😇

 38. Reply

  Elisa

  Tanssiliput kiinnostelisi! Paras tanssibiisi on Naapurin sahtijenkka, koska siinä on niin läppä tarina.

 39. Reply

  Eeva Kuula

  Moikka…Musapaketin arvontaa osallistuisin, olisi kiva saada levyt itelle joululahjaksi☺

 40. Reply

  Anne-Mari R

  Tanssiliput olis jees. Taikakuulla monia hyviä biisejä!

 41. Reply

  Reijo Latvala

  Levyt ja Matti Silmu Urjanlinnaan

 42. Reply

  Hanne

  Heippa Anna. Hieno kirjoitus hienosta musiikin lajista ja erityisesti sydämen valloittavasta Taikakuu orkesterista. Tekevät musiikkia ja keikkaa sydämellään ja sydämellisesti, hienoja muusikoita kerrassaan.

  Biisejä, upeita sellaisia on niin valtavasti. Taikakuun tuotannosta kovasti kolahtavat mm. salaperäinen, kuun sillalla tanssitaan,satu meidän rakkauden, lento kahden jousenen, ensimmäinen päivä ja Juhan omista lauluista mm.tuuli, morsian ja miksei kukaan kysynyt.
  Mieluusti osallistun musapaketteihin 😊

  Mukavia tanssikeikkoja Sinulle 👠🎶

 43. Reply

  Mirva

  Tanssilippu-arvontaan mukaan. Taikakuun Aurinko tarpeeksi rauhallinen tällaiselle vähemmin tanssineelle, foksiin/fuskuun ☺

 44. Reply

  Heli Hauta

  Hei! Musapakettien arvontaan osallistun koska Aura on niin kaukana vaikka siellä olis just silloin 2 mun lempibändiä.
  Hyviä kappaleita olis ainakin Taikakuun Piikkilankaa, Yölinnun Haamukipua ja Onnentähden Ajatustenlukija,onhan niitä tietenkin paljon muitakin hyviä kappaleita.

 45. Reply

  Jaana

  Tanssilippuja toivoisin! Niin monta hyvää biisiä….mainitsenpa vaikka Taikakuulta so,so ja ihana valssi kynttilä ikkunaan.

 46. Reply

  Tarmo T

  Tanssilipuille olisi käyttöä!
  Yksi viime aikojen suosikkibiisejä on vähän yllättäinkin Anita Hirvosen kaunis rumba “Sua liikaa rakastan” levyltä Hei Mambo (artistilla on jostain syystä kaksi ihan saman nimistä kappaletta). Menevämmistä kappaleista vaikka Kaisa-Mari Ruokolaisen foksi/fusku “Saippuakupla” tai Suvi Karjulan jive “Pikku Juttu”

 47. Reply

  Heidi

  Taikakuun levy tai liput Auran nuortentalolle 🙂 lähiaikoina oon kuunnellut pääasiassa Paula Koivuniemeä 😊

 48. Reply

  Tarja

  Musapakettiin osallistun ehdottomasti, kun Matin sinkku levy erityisesti kiinnostaa =)
  Nykyisin olen kuunnellut paljon Aki Samulia ja lempparini on Väärää oikeaa kappale.
  Joskus kuuntelin paljon Yölintua jolla monia hyviä kappaleita mm. Mä Putoan

 49. Reply

  Nyyti

  Haluan osallistua ehdottomasti musapaketin arvontaan😊 Topi Sorsakosken tulkitsemana Kellot soi👍Mikko Mäkeläisellä myös hyvää tanssimusaa!

 50. Reply

  Punaparta

  Moikka Anna! Tanssilippujen arvontaan osallistun. 🙂
  Lattarihengessä: Tuomari Nurmio -Mustat kyyneleet (Lagrimas Negras).

 51. Reply

  Taru

  Tanssiliput ois mahtava 🙂

 52. Reply

  Tiina

  Moi musaarvontaan osallistuisin

 53. Reply

  Minna

  Moikka, osallistun musapaketin arvontaan 😊 Suosikkbiisejä on esim Sinitaivaan “sinä minussa” jaTaikakuun “puvut ja solmiot”

 54. Reply

  Saija-Leena Heinonen

  Osallistun tanssilippujen arvontaan 😊
  Heikki Koskelon musiikki on hyvää!

 55. Reply

  Pirkko

  Auraan, Auraan menisin. Neljänsuoraa suosittelen.

 56. Reply

  Takku

  Tanssija tanssimaan Taikakuuta tanssilipuilla, jos onni suo ! Musiikki livenä aina parasta ja Kyöstin laulamana Suuntatähti kaunista.

 57. Reply

  Noora

  Osallistun tanssilippujen arvontaan. 🙋
  Lembibiisi: Valikoituu usein mielialan mukaan.
  Auran Nuortentalo 2015 sisältää muistoja: Matkalla sinne tien reunaan laskeutui valkoinen tunturipöllö… Isoäitini oli kuollut n. pari viikkoa aiemmin ja se tuntui jonkinlaiselta merkiltä. Juha Metsäperän biisistä: Olen lähelläsi tuli todella rakas ja tärkeä, niin kuin on tässä matkan varrella tullut myös Taikakuun pojista. ❤ Musiikki on se mikä kantaa silloinkin, kun itse ei jaksa.

 58. Reply

  Kari

  Kiva blogi ja tanssiliput kyllä kelpaa <3. Taikakuuta tanssimaan olen menossa :).

 59. Reply

  Kristina Grön

  Musa paketti on tavoitteena

 60. Reply

  Heli

  Musapaketin:) pari hyvää biisiä, jotka oon kuullut vuonna nappi Taikakuun keikalla, eli Hurmioon ja sulttaani.

  1. Reply

   Anna

   Kiitos osallistumisesta Heli! Taikakuun olen nähnyt jo useamman kerran, täytyypä heti kuunnella ovatko nuo biisit tuttuja vai uusia minulle 🙂 Mukavaa joulun odotusta. Terkuin, Anna

 61. Reply

  Kirsi

  Liput Taikakuu-tansseihin olis oikein mukava yllätys 😊

  1. Reply

   Anna

   Kiitos osallistumisesta Kirsi ja mukavaa joulun odotusta. Terkuin, Anna

 62. Reply

  Niina

  Oih! Tanssiliput ois aivan ihana synttärilahja! Osuis päiväkin kohilleen. Uusin lempparitangoni on Aki Samulin Tahdon.

  1. Reply

   Anna

   Hei Niina, kiitos osallistumisesta, harmi ettei onnetra osunut kohdilleen, toivottavasti synttäripäivä oli silti huikea 🙂 Kiitos kuuntelen biisivinkin heti, Aki Samulia en ole vielä livenä nähnytkään 🙂 Terkuin, Anna

 63. Reply

  Tanja

  Musapaketti:)
  Anna Eriksonin; Odota mua.

  1. Reply

   Anna

   Kiitos osallistumisesta ja biisivinkistä Tanja 🙂 Terkuin, Anna

 64. Reply

  Minja

  Tanssiliput olis kiva voittaa. 🙂 Kappalesuosituksena vaikka tango Viimeisestä illasta.

  1. Reply

   Anna

   Kiitos osallistumisesta ja biisivinkistä, täytyypä kuunnella tuo heti 🙂 Terkuin, Anna

 65. Reply

  Katja

  Voi, tanssiliput ois mukava voittaa… ei ole tullut kesän jälkeen käytyä tanssimassa, muka joka viikonloppu kiire. Mutta jos nämä voittaisi niin kyllä menisin 😊

  1. Reply

   Anna

   Kiitos osallistumisesta Katja! Toivottavasti pääset pian taas tanssimaan 🙂 Terkuin, Anna

 66. Reply

  Suvi

  Levypaketti <3

  1. Reply

   Anna

   Kiitos osallistumisesta Suvi 🙂 Terkuin, Anna

 67. Reply

  Anne Sola

  Musapaketin arvontaan osallistuisin kun Auraan on matkaa.

  1. Reply

   Anna

   Kiitos osallistumisesta Anne! Terkuin, Anna

 68. Reply

  Juha Peltonen

  Kiva lukea tanssiraporttejasi 🙂 Lempparibiisi: En kasvojas muista (Johanna Pakonen). Musiikkipaketti olis kiva, jos sattuu kohdalle.

  1. Reply

   Anna

   Moi Juha, kiitos osallistumisesta, kiva että tykkäät rapsoista. Täytyypä kuunnella tuo biisi, kiitos vinkistä! Terkuin, Anna

 69. Reply

  Risto

  TNssipaketti

  1. Reply

   Anna

   Moi Risto, kiitos osallistumisesta! Terkuin, Anna

 70. Reply

  Anna

  ARVONTA ON NYT SUORITETTU JA VOITTAJILLE JUURI LAITETTU SÄHKÖPOSTIA. Kurkkaa siis meilisi (myös roskaposti) 🙂 Lämmin kiitos kaikille osallistumisesta. Vastaan kaikkien kommentteihin ja musavinkkeihin, mutta ensin juhlitaan 100-vuotiasta Suomea. Hyvää itsenäisyyspäivää! Terkuin, Anna

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close