Uusi vuosi ja uudet kujeet – surffiloman jälkeisiä kuulumisia

25/01/2018

surfgirl surfboard after surf al merrick

Torstai-iltaa!  Mitä sinne ruudun toiselle puolelle kuuluu? Uusi vuosi ja uudet kujeet eikö niin. En tiedä huomasiko moni kun katosin tutkasta kokonaan vähäksi aikaa blogin puolella. Viime vuoden monen kuukauden rutistus töissä ja vapaa-ajalla vei kaikki energiat mitä minusta irti lähti ja vuodenvaihteessa pinkaisin Balille surffilomalle ja pistin läppärin kiinni – aivot narikkaan ja akut lataukseen.

Jokainen surffilomani on tähän asti ollut samassa kohteessa – Balilla Indonesiassa, mutta vaikka kohde onkin pysynyt samana on jokainen loma ollut täysin omanlaisensa. Tämä johtunee siitä, että menen aika pitkälti fiiliksen mukaan. Toki uusissa kohteissa olisi ihana seikkailla, mutta viime vuosien hektisen arjen vastapainoksi olen kaivannut helppoa lomaa – tiedän kaiken tarpeellisen etukäteen ja pääsen heti lomamoodiin sen sijaan, että käyttäisin aikaa monien eri asioiden selvittelyyn (yksin matkustavana omatoimimatkaajana ei esim. se millä taksilla kannattaa ja uskaltaa kulkeä ole itsestäänselvyys). Yhdellä Balin reissulla matkustelin lähialueilla ja saarilla, yhdellä matkalla kävin paljon klubeilla ja baareissa (no okei se johtui osittain siitä, että mursin kylkiluuni eikä surffista oikein tullut mitään hampaat irvessä räpiköintiä parempaa), joskus matkan keskiössä on ollut tutustuminen uusiin ihmisiin– surffin ohella siis. Joillakin reissuilla surffi takkuaa enemmän ja toisilla taas sujuu paremmin. Joskus tekee mieli puuhastella tasapainoisesti vähän kaikkea. Surffista olenkin kirjoitellut muutaman kerran tänne blogiin.

Tämä talviloma meni melkeinpä täysin surffin ehdoilla – enemmän kuin yksikään aiempi reissu!

Ai miksi ? No ihan vain sen takia, että pään sisällä oleva kaaos tuntui hiljenevän parhaiten vedessä ja mieli teki yksinkertaisesti olla vedessä paljon enemmän kuin mitään muuta. Oli ihana aloittaa päivä urheilemalla ja mennä sen ja meren ehdoilla. Niinpä lilluin meressä melkeinpä joka päivä sen 2-4 tuntia (1 tai 2 sessiota) ja siihen matkat surffispoteille päälle sellaset 2-8 tuntia päivässä.

Auringonnousuista ja auringonlaskuista en saa koskaan tarpeekseni. Enkä merestä. Noita voisin katsella päivästä toiseen.

Tässä vähän fiilistelykuvia ja pientä alkupalaa matkasta:

uluwatu bali sunset surfbali young coconut a day keeps the doctor awaybali seminyak sunrise full moonbalangan bali beach sand sea closeupconnor franta note to self awesome bookbalangan bali surf is up small swellanother bali seminyak sunset after rain

Matkalta jäi käteen mahtavia elämyksiä, upeita muistoja ja myös iso määrä postausideoita. Haluaisin kertoa teille lähitulevaisuudessa mm. mitä yhteistä on tanssilla ja surffilla sekä kirjoitella kokemuksia Balin surffikämpeistä. Kiinnostaisikohan jotakuta muuten surffiloman esimerkkipäivän ohjelmapostaus? Voisin sellaisen tehdä joku kerta myös. Kyseessä kun ei ole ihan tavallinen perusrantaloma 🙂 Pitää vaan raivata aikaa ja alkaa postaamaan enemmän. Se on yksi mun uuden vuoden lupauksista. Jos kerran blogia pitää, niin kannattaisi kirjoitella useammin – jos teet jotain niin tee se kunnolla tai älä tee ollenkaan. Päätin löysätä vähän itsekritiikkiä postausten jumppaamisen osalta ja sen sijaan käyttää siihen käyttämäni ajan useampien juttujen kirjoittamiseen. Eli enemmän ajatusvirtaa (ja luultavasti myös enemmän kirjoitusvirheitä haha) tulossa lähiaikoina. Toki postaustoiveita ottaisin myös erittäin mielelläni vastaan <3

Nyt olen ollut reilun viikon takaisin Suomessa ja yrittänyt totutella takaisin kylmyyteen ja pimeyteen sekä paksusti pukeutumiseen ja kalenterin käyttöön. Aina se kulttuurien ja ilmaston ero vaan mäiskäisee päin naamaa kuin märkä rätti vaikka siihen pitäisi olla jo tottunut 🙂 Ehdin myös käväistä kaksissa tansseissa viime viikolla, Hurmioklubilla ensimmäistä kertaa sekä Ruusulinnassa. Hurmioklubi ei iskenyt. Ehkä mun odotukset oli ihan vääränlaiset. Ruusulinnassa oli oikein mukavat tanssit. En niistä ole vielä kirjoittanut, mutta jos edellinen tanssipostaukseni livahti ohi niin tästä pääset lukemaan sen.

Nyt lähden koiran kanssa ulos. Hei muuten, instagramissa olen tosi aktiivinen, tervetuloa seuraamaan kuulumisiani instagramiin! Kuvia voi katsella vaikka ei olisikaan Instagramin jäsen.

Xxx Anna

———————————————-

Tiny translation: Hi, it has been a long time! Last year drained all the energy I had to give so when my Winter holiday began I closed my laptop and Went to Bali and spent almost all the time in the water or on the way for surf. I just could have not imagined a better way to recharge my batteries than sitting on a surf board watching the horizon. I refound my creativity and inspiration on that trip and nowI have been back a bit over a week and I am really excited and have so many plans for blog posts! One of my new year resolutions was to start Writing more here. I have been quite harsh on myself on my text quality and Always spent long time Reading and editing the text. So in the future I will start Writing more with the flow and using the time to write more often instead of checking all grammar stuff three times. So get ready for more posts and probably more grammar mistakes as well 🙂 Talk to ya soon! In the meanwhile if you don’t follow me on Instagram yet you can go to my Insta-page and see whats up! xxx Anna

ShareSHARE / JAA KAVEREILLE

By Anna

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close