Tanssiharrastukseni lyhyin tanssiraportti – Hurmioklubi 17.1

27/01/2018

Tässäpä siis minun tanssiharrastukseni lyhyin tanssiraportti. Viime viikolla palasin talvilomalta takaisin arkeen ja muutaman päivän paleltuani pipo päässä multikerroksiin pukeutuneena sisätiloissa päätin lähteä varovasti kokeilemaan tanssia pitkästä aikaa. Keskiviikkona 17.1 menin kokeilemaan Hurmioklubia Virgin Oilissa ensimmäistä kertaa. Esiintymässä oli Kyösti Mäkimattila ja porukkaa oli kuin pipoa. Oli ehkä liian iso kontrasti melkein suoraan surffilta Helsingin baariin ja samalla vielä ensimmäistä kertaa sekahakuun. Olin ihan hukassa enkä oikein tuntenut ketään. En ymmärtänyt mistä haetaan, kaikkialta ilmeisesti.

Tanssilattia oli pieni ja ahdas ja iso osa porukasta törmäili oikein kunnolla toisiinsa. Tanssin muutaman mukavan tanssin parin herrasmiehen kanssa. Kun minua kolmatta kertaa käytettiin tanssilattialla lähinnä törmäysnukkena päätin poistua paikalta sen jälkeen. Ei vaan ollut fiilistä lähteä rynnimään ja etsimään ja hakemaan ja opettelemaan paikan tavoille tuona iltana. Sekahakusysteemi oli myös minulle pienoinen shokki ekalla kerralla – seuraavalla osaan sitten varautua siihenkin paremmin. Menipä aika lailla hukkaan se pari kymppiä, mutta tulipahan käytyä! Olen pahoillani, mutta nyt ei ole yhtään kuvaakaan kyseisestä illasta.

Tosin ensimmäinen kertani Ruusulinnassakaan ei ollut yhtään ruusuinen ja toisella kerralla minulla oli siellä aivan mahtava ilta, joten aion antaa Hurmioklubille joskus toiste uuden mahdollisuuden. Tää ei nyt ollut kovin mielenkiintoinen postaus, mutta ei ne kaikki tanssi-illatkaan ole supereita, joten haluan kertoa myös niistä vähemmän mageista illoista, jotta raporttini ovat aitoja ja kattavat myös ne vähän kökömmät illat  🙂 Sellainen ilta siis!

Jotta nyt ei mene ihan negistelyksi niin positiivista oli se, että minua haettiin tanssimaan uudessa paikassa montakin kertaa. Olen siitä kiitollinen. Oletko sinä käynyt Hurmioklubilla ja mitä tykkäät paikasta, millainen oli sinun kokemuksesi?

 Xxx Anna

—————————–

Tiny translation: I went to a new Finnish social dance place in a kind of a nighclub last week Wednesday but my evening was not worth translating. Maybe the contrast from surf in Bali to dance in Finland was too big for me to tackle at once. Never try never know though! xxx Anna

ShareSHARE / JAA KAVEREILLE

By Anna

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close